США - Как открыть визу ? - Как открыть визу ? - Nika-Tour

Как открыть визу ?

Главная » Как открыть визу » Как открыть визу ?

США
Оформление визы в США
/ Главная / Справочник / Визовые страны / США
Правила подання документів на отримання візи до США

Запис на співбесіду проводиться мінімально за 33 робочих дні або за 7 тижнів до подорожі та коштує 12 доларів США.
Усі апліканти повинні сплатити 131 долар США за розгляд документів на отримання візи і ця сума не підлягає поверненню. Апліканти, яким буде надано візи, повинні будуть також сплатити представникові кур'єрської служби 8 доларів США (може сплачуватися також і в гривнях) за доставку їх паспорта з візою.
Що потрібно мати з собою під час проходження візової співбесіди:

1. Дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорта повинен на 6 місяців перевищувати дату запланованої подорожі).
2. Форма DS-156 (EVAF) з однією фотокарткою, прикріпленою степлером до форми. Скріпка повинна знаходитись якомога далі від обличчя апліканта. Фотокартка повинна відповідати наступним вимогам:
* Необрамлена.
* Повністю зображує обличчя. Це фотокартка, на якій особа дивиться прямо в об'єктив. Особа не повинна дивитися вниз або вбік, обличчя повинно займати 50% площі всієї фотокартки. Вуха бажано залишити відкритими.
* Зроблена протягом останніх 6 місяців.
* Розмір фотокартки становить 5см х 5см, голова знаходиться у центрі фотокартки. Розмір голови на фотокартці (від верху голови до низу підборіддя) дорівнює 2,5см - 3,5см, а очі розміщуються на висоті 2,8см-3,5см від низу фотокартки.
* Бути кольоровою і зробленою на білому тлі.
* Фотознімки, зроблені на тлі, що відрізняється від однотонного білого або містить будь-які предмети, прийматись не будуть. Усі апліканти повинні поставити дату та підписати свої форми DS-156. Аплікаційні форми малих дітей повинні бути підписані одним з батьків.
3. Пластикову Смарт-картку і квитанцію ПроКредит Банку про сплату 131 долара США за розгляд документів на отримання візи для кожного апліканта.
4. Заповнену форму DS-157 (для осіб чоловічої статі віком від 16 до 45 років).

Також, будь ласка приносьте:

8.00 доларів США для оплати кур'єрської доставки паспорта із візою (можна сплатити також і в гривнях).
Закон США вимагає, щоб особи, які подорожують до США, довели те, що мета їхньої подорожі є легітимною та підпадає під вимоги до даного типу візи. Вони також повинні довести, що вони не є потенційними іммігрантами до США. Будь-який документ або свідчення, що можуть допомогти довести міцні економічні, сімейні та соціальні зв'язки апліканта з країною його/її постійного проживання, можна надавати. Інші документи, які підтверджують статус апліканта в Україні (Справки з місця роботи де зазначена заробітна плата, трудова книжка, справки з банку про залишок коштів на рахунку, документи на машину, квартиру, землю, свідоцтво про шлюб).

Категория: Как открыть визу ? | Добавил: Ника (03.11.2009)
Просмотров: 1966 | Рейтинг: 0.0/0